Reizen

Op naar Nepal!

Dag lieve mensen!

De eerste maanden van dit jaar stonden in het teken van hard werken. Dat werd beloond, want eind februari rondde ik mijn scriptie af. En dat betekent dat ik afgestudeerd ben! Het plan voor daarna had ik al een poos vastliggen, niet meteen op zoek naar werk, maar eerst reizen met mezelf. Na maanden lang voorpret is het dan bijna zover, ik vertrek naar Nepal!

Deze reis vond ik een goede reden om mijn oude vertrouwde bloghobby weer op te pakken. Op de middelbare school tot het begin van mijn studententijd heb ik namelijk altijd een blog bijgehouden. Nu er een nieuw nieuw tijdperk voor mij begint: afgestudeerd zijn en beginnen met een carrière, vind ik het leuk deze avonturen in mijn schrijfsels weer met de wereld te delen.

Mijn reis begin ik dus in Nepal, waar ik ga reizen en zo’n twee maanden vrijwilligerswerk ga doen bij de organisatie Mountain Child Care. Daarna hoop ik Tibet te bezoeken en komt roeivriendinnetje Saskia me vergezellen in Indonesië. Ik heb er ongelofelijk veel zin in en vertel jullie in de komende post gauw meer!

Tot de volgende!

Liefs,

Femke